Cele Mai Faine Trasee

ATVBRAN a pregatit pentru tine si pentru prieteni, colegi sau familie, o lista cu trasee pentru ATV si BUGGY pe care le puteti incerca. Noi va dam doar cateva idei despre unde si ce poti experimenta in aventura voastra cu ATV-ul, insa in final, voi decideti asupra traseului. Unde vreti, acolo mergem.

Traseele propuse de noi variaza in functie de durata de parcurgere, avand posibilitatea sa alegeti dintre variantele de:

1 h – 1 h si 30 min – 2 h – 3h

Pentru mai multe informatii, intrebati ghidul inainte de plecare.

Peisajele Moieciului

Stim cu totii de ce ai ales o vacanta la Moieciu. Si foarte bine ai facut. Aici te bucuri de o gastronomie a locului aparte, unde stii ca produsele sunt naturale. Aici, scapat din freamatul orasului si inconjurat de paduri seculare, gasesti linistea de care ai nevoie pentru a-ti reincarca bateriile. Aici, peisaje superbe ti se dezvaluie aproape ostentativ, oriunde arunci privirea. Aici, “aerul tare de la munte” nu iti face doar pofta de mancare, ci si de plimbare. Si daca ai de gand sa ramai cu o plimbare cu adevarat memorabila din vacanta aceasta, zona Moieciu e perfecta pentru o aventura cu ATV-ul.

Descopera natura si aventureaza-te in locuri unde cel mai probabil nu ai fi ajuns la pas, pe un ATV de ultima generatie.

ATVBran Inchirieri ATV-uri in Bran

Bran – Taramuri Medievale

Un concediu la Bran nu inseamna doar o escapade in natura, ci si prin istorie. De la castelul impunator de pe colina, cunoscut in intreaga lume drept “Castelul lui Dracula”, pana la vama medievala a Tarii Romanesti, construita la Bran, sub domnia lui Mircea cel Batran, locurile sunt presarate cu franturi de istorie la tot pasul. Peisajele sublime sunt “bantuite” de legende vechi de secole, gata sa ti se dezvaluie. Si cum sa cunosti povestile localnicilor, altfel decat de la un localnic, intr-o drumetie prin zona.

Porneste in aventura pe traseele si potecile strabatute de sute de ani calare, incalecand la randul tau un ATV modern.

ATVBran Trasee

Fundata – Satul dintre Nori

Daca ai ales o vacanta la munte in speranta de a descoperi orizonturi albastre brazdate de creste, cu siguranta un treseu prin localitatea Fundata te va lasa mut prin frumusetea peisajelor. Fundata, localitatea situata la cea mai inalta altitudine din Romania, este locul unde se spune ca daca intinzi mana, poti atinge cerul. Inaltata printre nori de cei doi colosi de stanca, Bucegi si Piatra Craiului, zona Fundata ne ofera unul dintre cele mai superbe trasee.

Hai cu noi la o aventura cu ATV-ul prin zenitul de azur si simte fiorul rece al muntelui.

ATVBran Trasee

Drumul Carului – Linistea Naturii

Un concediu la munte, presupune o pauza de la freamatul urbei. Cautam cu totii la un moment dat un strop de calm si natura, pentru a ne restabili echilibrul. Inconjurat de peisaje de poveste si umbrit de masivii Bucegi si Piatra Craiului, Drumul Carului ne ofera o astfel de experienta, o intoarcere la natura.

Urca pe un ATV si traieste un moment de libertate, unde doar vantul te impinge de la spate

ATVBran Inchirieri ATV-uri in Bran

Magura – Lasat Impresionat de Sat

Siutat la cativa km de Bran, Moieciu si Zarnesti, chiar in inima Parcului National Piatra Craiului, Magura surprinde perfect imaginea satului montan romanesc. Sub straja muntilor stau intinse dealuri si paduri presarate, pe ici pe colo, cu bordeie colorate. Noi, cei de la ATVBRAN, nu am trait inca ziua in care cineva sa se fi intors neimpresionat de pe traseul prin Magura.

Asa ca, iti propunem urmatoarea provocare: inchiriaza un ATV, hai cu noi la o plimbare prin Magura si vezi daca te poti intoarce fara nici macar un zambet pe buze.

Aventura cu Gasca pe ATV-uri in Bran si Moieciu - ATVBRAN

Venim cu ATV-ul la voi

Trasee Unde Vreti Voi

Si daca aceste trasee nu sunt suficient de atractive sau pur si simplu vreti sa inchiriati ATV-uri pentru aventuri pe alte meleaguri din Brasov, va stam la dispozitie. Daca tu si prietenii sau familia, v-ati hotarat la o plimbare cu ATV-ul prin Predeal, imprejurimile Brasovului, Poiana Brasov, sau alte locatii din judet, trebuie doar sa ne contactati.

Astfel ca pe langa Bran, Moieciu, Fundata, Drumul Carului, Magura, Sirnea, Pestera, Sohodol, putem ajunge prin Plaiul Foii, Glajerie, Rasnov, Poiana Brasov, Sacele, Predeal

Voi va hotarati, ne sunati, iar noi venim cu ATV-urile pe platforma direct la voi.  Hai la drum!