Tarife

In Timpul Saptamanii

179 lei / ora*

In Weekend

200 lei / ora*

 

*Tariful pentru inchirierea unui ATV pentru o ora

*Tariful se aplica la inchirierea unui numar minim de 2 ATV-uri.

Voi ne sunati, planificam impreuna traseele, durata si numarul de ATV-uri inchiriate, iar noi vi le pregatim pentru plecare la drum.

Inchiriere ATV in Bran sau Moieciu - Cele mai mici TARIFE - cele mai tari EXPERIENTE! - ATVBRAN

Veti putea alege dintre

ATV CF MOTO 450L

Un ATV 4×4 cu doua locuri, reprezentand cel mai fiabil si accesibil model de pe piata. Un motor puternic, cu o performanta recunoscuta, un design sport atractiv si o manevrabilitate crescuta. Varianta L (Large) a modelului CF MOTO 450, este mai spatioasa, oferind celor 2 persoane un confort sporit si o stabilitate crescuta, indiferent de teren. 

Recomandat Incepatorilor

ATV CF MOTO 520L

ATV 4×4 cu doua locuri, cu un motor mai puternic, un sasiu extins si un design ce garanteaza fiabilitatea pe orice tip de teren. Din nou, varianta L (Large) presupune un confort sporit pentru pilot si pasager, o stabilitate mai mare pe traseu si o experienta de pilotaj mai relaxata.

Recomandat celor mai Experimentati

UTV BUGGY ZFORCE 550CMC

UTV Buggy ZForce 550 este cunoscut pentru confortul si siguranta in deplasare pe orice teren, fiind echipat cu volan si scaune reglabile, centuri de siguranta cu sistem de fixare in trei puncte, manere pentru pasager, etc. Cei 39 de cai va vor provoca spiritul aventuros pentru o experienta de neuitat vacanta aceasta.

Recomandat cel putin o data in viata

ATVBRAN iti propune sa descoperi natura, peisajele si locurile intr-un mod inedit, calare pe un ATV de ultima generatie. Daca vrei sa ai parte de o aventura concediul acesta si sa parcurgi trasee pe unde probabil nu ai fi ajuns la pas, da-ne un telefon, stabilim ora si locul si plecam la drum!

Venim cu ATV-urile la voi

Iar daca esti cazat in alte localitati din judetul Brasov, sau pur si simplu vrei sa descoperi locuri noi, altele decat imprejurimile Bran-Moieciu, ATVBRAN iti aduce distractia la usa. Suna-ne, discutam detaliile, conditiile, traseul si preturile, punem ATV-urile pe o platforma si venim cu ele la locatie. Ghidul de drumetie si instructajul raman obligatorii si incluse in pret.