Despre Noi

Noi, cei de la ATVBRAN, suntem oameni de-ai locului, un grup de tineri pasionati atat de de drumetii in natura, cat si de masini si motoare. In 2020 am combinat cele doua pasiuni intr-un proiect de suflet si am hotarat sa impartasim si celorlalti entuziasmul si adrenalina unei plimbari cu ATV-ul, intr-o experienta de neuitat.

Te invitam sa descoperi o noua fata a vacantei la Bran sau in Moieciu, o aventura pitoreasca, parcurgand impreuna trasee on si off road, inconjurati de munti si dealuri. Vom trece impreuna de pe asfalt, pe drum de tara sau forestier, prin paduri neumblate, miristi si parauri reci, inconjurati la tot pasul de peisaje uluitoare.

Daca ai de gand ca in concediul acesta sa ai parte de o aventura pe care sa o povestesti celor de acasa, suna-ne!

20 ATV-uri si 7 BUGGY-uri de ultima generatie

Ti-am pregatit spre inchiriere ATV-uri de ultima generatie, trasee variate si un ghid care sa va impartaseasca din istoriile locurilor.

Si deoarece pentru noi siguranta ta este pe primul loc, fiecare plecare pe traseu se va face numai in urma unui instructaj, iar acelasi ghid va fi acolo pentru tine pe tot parcursul aventurii (pe un alt ATV), pentru a te indruma pe cele mai sigure cai.

Cu ce ne plimbam la ATVBran

Te intampinam cu 10 ATV-uri ultramoderne, din gama CF MOTO, pregatite sa te poarte pe tine si pe prietenii tai, intr-o adevarata experienta.

Inchiriaza ATV CF MOTO 450L in Bran - Moieciu - ATVBRAN

ATV CF MOTO 450L

Cel mai accesibil, fiabil si atractiv model de 2 locuri de pe piata de profil. Este un etalon al calitatii CF MOTO, cu o manevrabilitate impresionanta pe orice traseu.

Aventura cu ATV CF MOTO 520L in Bran - Moieciu - ATVBRAN

ATV CF MOTO 520L

Un model cu un motor mai puternic, un sasiu extins si un design fiabil pe orice tip de teren.

Buggy-UTV-ZFORCE-ATVBRAN

UTV BUGGY ZFORCE 550CMC

Cunoscut pentru confortul si siguranta in deplasare pe orice teren, fiind echipat cu volan si scaune reglabile, centuri de siguranta cu sistem de fixare in trei puncte, manere pentru pasager, etc.

Ambele modele fac parte din categoria L (Large) pentru un confort sporit pentru pilot si pasager, o stabilitate mai mare pe traseu si o experienta de pilotaj mai relaxanta.

Desigur, pentru siguranta ta si a colegilor sau prietenilor tai, inainte plecare veti primi fiecare si casca de protectie.

In caz ca veniti pregatiti cu merinde sau poate chiar v-ati gandit la un picnic special in mijlocul naturii, ATV-urile sunt echipate si cu ladite pentru depozitare. Cu noi, nu ai cum sa ratezi ocazia unei experiente memorabile.

Sa inceapa aventura!